Sisačko-moslavačka županija povukla 50 milijuna eura

YMCA - Mladi za razvoj poljoprivrede naziv je upravo završenog projekta u Sisačko-moslavačkoj županiji, koji je financiran novcem Europske unije kroz pretpristupni program IPA IV. - Razvoj ljudskih potencijala. 

 

Opširnije...

Održan sastanak partnera projekta „YMCA – Mladi za razvoj poljoprivrede”

U ponedjeljak, 9. srpnja 2012. godine u prostorijama Sisačko-moslavačke županije održan je sastanak partnera projekta „YMCA – Mladi za razvoj poljoprivrede”, financiranog sredstvima Europske unije u iznosu od 85.086,09 EUR kroz program dodjele bespovratnih sredstava „Mladi na tržištu rada“ u sklopu IV. komponente IPA programa – „Razvoj ljudskih potencijala.“ Ukupna vrijednost projekta je 100.101,28 EUR-a.
 

Opširnije...

Dodjela uvjerenja polaznicima edukacija organiziranih kroz projekt „YMCA – Mladi za razvoj poljoprivrede”

U okviru „Lipanjskih dana Sisačko-moslavačke županije“ 5. lipnja 2012. godine u Srednjoj školi Glina u nazočnosti projektnih partnera, održana je svečanost dodjele uvjerenja polaznicima  edukacija organiziranih kroz projekt „YMCA – Mladi za razvoj poljoprivrede”, financiranog sredstvima Europske unije u iznosu od 85.086,09 EUR kroz program dodjele bespovratnih sredstava  „Mladi na tržištu rada“ u sklopu IV.komponente IPA programa – „Razvoj ljudskih potencijala.“ Ukupna vrijednost projekta je 100.101,28 EUR-a.
 

Opširnije...

Konferencija za novinare o završnici projekta "YMCA - Mladi za razvoj poljoprivrede"

Konferencija za novinare o završnici projekta "YMCA - Mladi za razvoj poljoprivrede", održat će se u sjedištu Županije u Sisku u ponedjeljak, 9. srpnja u 12.30 sati VIŠE

Održan treći sastanak partnera projekta „YMCA – Mladi za razvoj poljoprivrede”

Sastanak partnera projekta „YMCA –Mladi za razvoj poljoprivrede” kojeg provodi Sisačko-moslavačka županija u suradnji s partnerima, održan je u utorak, 15. svibnja 2012. godine s početkom u 9 sati u prostorijama Gradske uprave u Glini.

Opširnije...